3000 spejdere til Zumba event
Afrikansk dans til teamdag for 250 personer
Danseundervisning til 500 deltagere ved Julefrokost
Den Kongelige Ballet
Disco Battle for 100 personer ved event
Disco dans på Dragsholm slot til fest
Disco undervisning til 40 års fødselsdag
Disko til Bryllup
Eksotisk Danseundervisning til Polterabend
Julefrokost på Serum med Eventplanners
Musikvideo med Frederik Konradsen
Mypartypeople samba show Penthouse
Polterabend i haven
Salsaundervisning til Bryllupsfest
Samba Show til 60 års fødselsdag
Sambashow til PFA Pension 500 per.
Undervisning i dans til Occasion event
Tilmeld dig nyhedsbrev
Tilmeld dig her, og modtag
vores spændende tilbud.

REFERENCER

Samarbejdspartnere 

 

www.bestevents.dk
www.qakk.dk

www.superevent.dk

www.polterabend4you.dk

www.rock-bottom.dk

www.timeouting.dk

www.dgi-byen.dk

www.sereiadomar.dk

 

 

 

Den kongelige ballet  

Underviste den Kgl. Ballet aftenen før deres premiere på Svanesøen. De havde fået en fridag hvor de skulle have noget godt at spise og derefter løsne lidt op med Samba/Salsa undervisning. Det hele foregik i en stor Hall.

 

Deltog i Musikvideo med Frederik fra X-Factor " my heart is my home "

I denne video dansede jeg både Salsa og Samba. En fantastisk oplevelse, der udvidede min horisont for muligheder.

 

Occasion

Underviste 200 mennesker fra et firma der hedder Occasion. De var fra overalt i verden og skulle igennem en spændende teambuildingdag med forskellige events, deriblandt en times undervisning i Salsa. Det foregik i en stor gymnastiksal med headset og mig på en stor scene. En oplevelse jeg ikke ville være foruden, meget udfordrende at have så mange igang på en gang og samtidig en glæde ved at opleve så mange mennesker der i glæde forsøgte sig på trinene.

 

40 Års fødselsdag

Underviste til en 40 års fødselsdag. Jeg var det hemmelige punkt på dagsordenen og kom med Champagne og en ghettoblaster i hånden og bød fødselaren op til dans. Vi dansede i udstuen, hvor der var opsat levende lys og lamper. Gæsterne havde lige spist da jeg kom og var klar til at komme op og røre sig lidt. Da jeg en time efter var færdig, var der liv og glade dage på dansegulvet. Fed oplevelse.

 

500 Julefrokost deltagere

Underviste til julefrokost for 500 deltagere. Teamet var dans og de skulle alle rejse sig da de havde spist og jeg hev direktøren op med mig på scenen og derefter dansede vi salsa og merengue og alles begejstring kunne fornemmes i den store sal i Øksnehallen. Derefter var dansegulvet offiecielt åbnet og alle dansede til den lyse morgen.

 

Undervisning til polterabend

12 piger havde bestilt en times sambaundervisning, hvor den kommende brud blev udstyret med samba hovedpryd og diverse samba accesories.De dansede og grinede, mens den kommende brud gjorde alt for at holde hofterne i sving til de sensuelle rytmer.

 

Discofest På Dragsholm Slot

En julefrokost på Dragsholm Slot, havde bestilt 70'er Disco undervisning til deres gæster

Stemningen var enorm, da rytmerne fra den bløde musik gled over dansegulvet. Skjortekraverne fløj op og alle prøvede deres bedste John Travolta stil af. Efter undervisningen var alle glade og festede videre til den gode musik. 

 

Bryllup

Gæsterne havde startet dagen med en drink i det gode vejr og blev derefter kaldt op til lidt underholdning. Alle skulle derefter danse Salsa før middagen. Oplevelsen var stor og alle fik gang i hofterne og smilebåndet.

Bruden og Gommen sluttede af med en dans foran alle gæsterne, der klappede glædeligt i hænderne.

 

60 Års Fødselsdag

Kl. 23.30 blev fødselaren samt alle gæsterne i lokalet udstyret med et levende lys og bedt om at stille op i rundkreds. Derefter kom der bragende sambatrommer og glitrende sambadansere frem og overraskede alle gæsterne samt fødselaren med et fantastisk sambashow. Fødselaren blev hevet op af en af danserne og fik lov til at prøve kræfter med den svære samba.

 

250 Personers Teamdag

To podier ude på græsplænen, 2 Afrodansere i basskørt og lækker afrikansk musik startede dagen for de 250 deltagere, der gladeligt svingede arme og ben med til rytmerne i den dejlige vilde jungledans.

Med sved på panden, gik de glade videre til næste event.

 

100 Personer fra Frb. Kommune

De skulle have rystet afdelinger sammen og valgte derfor Salsaevents.dk til at undervise dem alle i Discoens glæder i en Dance Battle. 4 Instruktører mødte op i discotøj fra top til tå og alle lærte koreografien. Derefter blev de alle delt op i 4 grupper med hver deres instruktør. Alle grupper dystede mod hinanden og der blev fundet en vinder i alle 4 kategorier : Bedste Discodanser, bedste stil, bedste gruppe og sjoveste danser.

As Tamborzudas

As Tamborzudas er Salsaevents Sambagruppe som blev stiftet i 2011. Gruppen er stiftet af Charlotte Petersen, som har danset samba i mange år og deltaget/undervist i nogle af de største sambaskoler i København.

 

Undervisningen er for alle.

Der er begynderhold og øvede hold og alle kan være med. Der er ingen adgangskrav, andet end at du skal ville træne hårdt og ha´det sjovt imens.

 

Undervisningen ligger om tirsdagen fra 18-20 i DGI-byen

 

Er du vild med at danse samba og leder du efter en gruppe hvor du kan slå dig løs og bare have det sjovt, så send en mail på charlotte@salsaevents.dk

 

As Tamborzudas er også velegnet til fester og arrangementer, hvor vi kan tilbyde alt indenfor underholdning, show, undervisning med dygtige sambadansere i fuldt kostume, dog er vi tit booket, så send din forspørgsel i god tid.

 

Ring eller send en mail for et uforpligtende tilbud.

Læs Mere >>>
© 2023 | Dagmarsgade 24. 1. 100 | Tlf: 40 46 28 62 | info@salsaevents.dk | Website by MwmStudio.dk
SalsaEvents.dk
SalsaEvents.dk
Husk Siden