As Tamborzudas Sambagruppe
Dance Batlle
Dansedyst
Latin Fitness
Polterabend Stripdans kun for kvinder
Samba Show
Vild med dans
Tilmeld dig nyhedsbrev
Tilmeld dig her, og modtag
vores spændende tilbud.

NYHEDER

Lær at danse samba som de gør i Rio - Oplev stemningen med brasilianske sambakostumer og rytmer, der inden undervisningen optræder med et ægte sambashow som fra Brasiliens gader. As Tamborzudas kan findes på Facebook samt diverse videoér via Youtube, såfremt I ønsker inspiration til jeres event og fest.

 

Salsaevents.dk tilbyder nu Dance Battle for alle typer fester og events. Leder I efter et aktivt indslag, hvor alle er med til at udfordre hinanden i dansens dyst.

 

Dance Battle er en underholdende dyst, hvor alle starter med at lære samme koreografi og derefter skal de danse imod hinanden. Her er der attitude og alle går meget op I at deres gruppe vinder. Dette er en anderledes måde at danse på og alle har det enormt sjovt.

 

Den bedste dans at benytte til dette er Disco, da det er en nemmere dans, som mange kender til fra kendte film som Grease og Saturday night fever. Ønsker man at gøre det til et vildere event, kan man evt. sørge for udklædning til alle deltagere i form af bakkenbarter og flippede tørklæde på hovedet. Samba og Afrikansk dans er også en god mulighed for at ryste alle sammen med vilde trin og lækre rytmer.

 

Mest brugte event til Polterabends eller tøsehygge er Stripdans, som er en sjov oplevelse for alle. Her er det tøsernes tid og den bliver brugt på at grine og smile mens man danser de forførende trin. Dette er en af de mest succesrige danse, som aldrig slår fejl. Man skal være sikker på at bruden ønsker denne type dans, da det kan være meget grænseoverskridende. Det er vigtigt at vide at man ikke smider tøjet, men blot lære en lækker koreografi man kan tage med hjem.

 

Sidste nye er Latindans som er en blanding af alle de forskellige latinamerikanske danse, hvor man danser til lækker musik, mens kropper knokler og hofterne svinger alt det de kan. Her er der stor fokus på maveparti og hofte, så man kan stramme disse sider godt op.

Dette er et af de hårdere fysiske events og kræver træningstøj eller skiftetøj.

 

Priser pr. time fra ( ex. kørsel) :

5-9 personer 1200,-

10-20 personer 1500,-

21-40 personer 2000,-

41-50 personer 2500,-

51-100 personer 3500

101-200 personer 5000,-

 

Eller send en mail for et godt tilbud til din fest.

 

 

As Tamborzudas

As Tamborzudas er Salsaevents Sambagruppe som blev stiftet i 2011. Gruppen er stiftet af Charlotte Petersen, som har danset samba i mange år og deltaget/undervist i nogle af de største sambaskoler i København.

 

Undervisningen er for alle.

Der er begynderhold og øvede hold og alle kan være med. Der er ingen adgangskrav, andet end at du skal ville træne hårdt og ha´det sjovt imens.

 

Undervisningen ligger om tirsdagen fra 18-20 i DGI-byen

 

Er du vild med at danse samba og leder du efter en gruppe hvor du kan slå dig løs og bare have det sjovt, så send en mail på charlotte@salsaevents.dk

 

As Tamborzudas er også velegnet til fester og arrangementer, hvor vi kan tilbyde alt indenfor underholdning, show, undervisning med dygtige sambadansere i fuldt kostume, dog er vi tit booket, så send din forspørgsel i god tid.

 

Ring eller send en mail for et uforpligtende tilbud.

Læs Mere >>>
© 2023 | Dagmarsgade 24. 1. 100 | Tlf: 40 46 28 62 | info@salsaevents.dk | Website by MwmStudio.dk
SalsaEvents.dk
SalsaEvents.dk
Husk Siden