Afrikansk Dans
As Tamborzudas
Bachata
Baile Funk
Disco
Eksotisk Dans - Stripdans
Merengue
Salsa
Samba
Tilmeld dig nyhedsbrev
Tilmeld dig her, og modtag
vores spændende tilbud.

SAMBA

Samba er en vidunderlig dans, men det er også den sværeste af alle Latinamerikanske danse, derfor anbefaler vi hovedsageligt dette event til Polterabends, eller fødselsdage, hvor vi vil medbringe lidt udklædning til kvinden der har fødselsdag eller som skal giftes. Vi har desværre ikke til mænd.

 

Samba er fantastisk, men meget svært. Da grundtrinnet i gennemsnit tager et år at lærer, koncentrere vi os om underholdningen i dette event og giver gæsterne et godt indblik i dansen, som er baseret meget på Diva og Dronninge aspektet. Attitude i denne dans er hovednøglen.

 

Vi danser den feminine dans sammen i en lille koreografi.

Samba fra Rio er solodans og vi danser ikke i par.

As Tamborzudas

As Tamborzudas er Salsaevents Sambagruppe som blev stiftet i 2011. Gruppen er stiftet af Charlotte Petersen, som har danset samba i mange år og deltaget/undervist i nogle af de største sambaskoler i København.

 

Undervisningen er for alle.

Der er begynderhold og øvede hold og alle kan være med. Der er ingen adgangskrav, andet end at du skal ville træne hårdt og ha´det sjovt imens.

 

Undervisningen ligger om tirsdagen fra 18-20 i DGI-byen

 

Er du vild med at danse samba og leder du efter en gruppe hvor du kan slå dig løs og bare have det sjovt, så send en mail på charlotte@salsaevents.dk

 

As Tamborzudas er også velegnet til fester og arrangementer, hvor vi kan tilbyde alt indenfor underholdning, show, undervisning med dygtige sambadansere i fuldt kostume, dog er vi tit booket, så send din forspørgsel i god tid.

 

Ring eller send en mail for et uforpligtende tilbud.

Læs Mere >>>
© 2023 | Dagmarsgade 24. 1. 100 | Tlf: 40 46 28 62 | info@salsaevents.dk | Website by MwmStudio.dk
SalsaEvents.dk
SalsaEvents.dk
Husk Siden