Afrikansk Dans
As Tamborzudas
Bachata
Baile Funk
Disco
Eksotisk Dans - Stripdans
Merengue
Salsa
Samba
Tilmeld dig nyhedsbrev
Tilmeld dig her, og modtag
vores spændende tilbud.

EKSOTISK DANS - STRIPDANS

Eksotisk Dans / Stripdans / Lapdance er meget brugt til polterabends og er den dans der bruges mest for tiden. Dette er hovedsageligt kun for piger og tøsedrenge. Her vil man i fællesskab lære en koreografi som man kan tage med hjem, eller holde for sig selv. Dansen er lækker, fræk og man smider ikke tøjet på noget tidspunkt. Det kan være grænseoverskridende, men vi gør meget ud af at alle føler sig godt tilpas og at det bliver mere underholdning frem for noget andet. Så skal I underholdes med noget der er lidt vildere og som partneren derhjemme vil sætte pris på, så er dette lige et event for jer. Vi garantere en masse grin og fjanten.

As Tamborzudas

As Tamborzudas er Salsaevents Sambagruppe som blev stiftet i 2011. Gruppen er stiftet af Charlotte Petersen, som har danset samba i mange år og deltaget/undervist i nogle af de største sambaskoler i København.

 

Undervisningen er for alle.

Der er begynderhold og øvede hold og alle kan være med. Der er ingen adgangskrav, andet end at du skal ville træne hårdt og ha´det sjovt imens.

 

Undervisningen ligger om tirsdagen fra 18-20 i DGI-byen

 

Er du vild med at danse samba og leder du efter en gruppe hvor du kan slå dig løs og bare have det sjovt, så send en mail på charlotte@salsaevents.dk

 

As Tamborzudas er også velegnet til fester og arrangementer, hvor vi kan tilbyde alt indenfor underholdning, show, undervisning med dygtige sambadansere i fuldt kostume, dog er vi tit booket, så send din forspørgsel i god tid.

 

Ring eller send en mail for et uforpligtende tilbud.

Læs Mere >>>
© 2024 | Dagmarsgade 24. 1. 100 | Tlf: 40 46 28 62 | info@salsaevents.dk | Website by MwmStudio.dk
SalsaEvents.dk
SalsaEvents.dk
Husk Siden