As Tamborzudas Samba
Ægte 70ér Disco
Coyote Ugly dans
Dance Battle
Danseundervisning
Eksotisk dans, Stripdans, Lapdance undervisning
Latinamerkanske danse fra gaden
Salsa og Merengue for alle
Sambashow
Sjov og underholdning til din fest
Teambuilding
Tilmeld dig nyhedsbrev
Tilmeld dig her, og modtag
vores spændende tilbud.

TEAMBUILDING

Salsaevents.dk tilbyder nu Dance Battle for alle typer fester og events. Leder I efter et aktivt indslag, hvor alle er med til at udfordre hinanden i dansens dyst og som samtidig er god som teambuilding, da man skal deltage i hold imod hinanden.

 

Dance Battle er en underholdende dyst, hvor alle starter med at lære samme koreografi og derefter skal de danse imod hinanden. Her er der attitude og alle går meget op I at deres gruppe vinder. Dette er en anderledes måde at danse på og alle har det enormt sjovt.

 

Den bedste dans at benytte til dette er Disco, da det er en nemmere dans, som mange kender til fra kendte film som Grease og Saturday night fever. Ønsker man at gøre det til et vildere event, kan man evt. sørge for udklædning til alle deltagere i form af bakkenbarter og flippede tørklæde på hovedet.

 

Priser pr. time fra ( ex. kørsel) :

5-9 personer 1200,-

10-20 personer 1500,-

21-40 personer 2000,-

41-50 personer 2500,-

51-100 personer 3500

101-200 personer 5000,-

 

Eller send en mail for et godt tilbud til din fest.

As Tamborzudas

As Tamborzudas er Salsaevents Sambagruppe som blev stiftet i 2011. Gruppen er stiftet af Charlotte Petersen, som har danset samba i mange år og deltaget/undervist i nogle af de største sambaskoler i København.

 

Undervisningen er for alle.

Der er begynderhold og øvede hold og alle kan være med. Der er ingen adgangskrav, andet end at du skal ville træne hårdt og ha´det sjovt imens.

 

Undervisningen ligger om tirsdagen fra 18-20 i DGI-byen

 

Er du vild med at danse samba og leder du efter en gruppe hvor du kan slå dig løs og bare have det sjovt, så send en mail på charlotte@salsaevents.dk

 

As Tamborzudas er også velegnet til fester og arrangementer, hvor vi kan tilbyde alt indenfor underholdning, show, undervisning med dygtige sambadansere i fuldt kostume, dog er vi tit booket, så send din forspørgsel i god tid.

 

Ring eller send en mail for et uforpligtende tilbud.

Læs Mere >>>
© 2023 | Dagmarsgade 24. 1. 100 | Tlf: 40 46 28 62 | info@salsaevents.dk | Website by MwmStudio.dk
SalsaEvents.dk
SalsaEvents.dk
Husk Siden